Вітаємо учасника ІХ Всеукраїнської історико-краєзнавчої конференції

Упродовж двох днів, 28 та 29 березня у м. Черкаси , проходила ІХ Всеукраїнська історико-краєзнавча конференція «Державотворчі процеси в Україні: через віки в ХХІ століття». Юні дослідники працювали у 4 секціях разом з науковцями @Навчально-науковий інститут міжнародних відносин, історії та філософії @Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького та Черкаський державний технологічний університет / ЧДТУ.

Головним завданням конференції було висвітлення інформації про історичні події та факти, політичних, військових і культурних діячів державотворчих процесів на теренах сучасної України.

Доповідачами були юні пошуківці з Тернопільської, Хмельницької, Херсонської, Полтавської, Луганської, Запорізької, Донецької, Івано-Франківської та Кіровоградської областей. Теми досліджень були цікаві та актуальні. Юні пошуківці показали свою небайдужість до долі країни, відобразили її різноманіття і багатогранність.

Серед учасників конференції був і наш учень , Півень Тимур, який представляв свої дослідження про особливості бджолярства та професії пасічника та отримав грамоту учасника конференції /Files/images/2024/зображення_viber_2024-04-03_13-26-02-966.jpg

Дякуємо юному досліднику та його стійкому , невтомному наставнику - Філіпенко І.В.! Вивчаючи, відроджуючи і досліджуючи минуле свого народу, Ви впевнено рухаєтесь майбутнє!

Дякуємо Збройним Силам України за можливість працювати!!!

Слава Україні!!!

Презентація

Кiлькiсть переглядiв: 20

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.