Уроки з МІННОЇ БЕЗПЕКИ

Проблема забруднення територій вибухонебезпечними предметами, з якою Україна стикнулася в 2014 році, вийшла на новий рівень загрози з початком повномасштабної війни в 2022 році. Згідно зі статистикою Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) станом на серпень 2022 року, понад третина територій України зараз потенційно забруднені боєприпасами та вибухонебезпечними предметами (ВНП). Розмінування та знешкодження таких предметів триватиме багато років.

Тепер вулиці, узбіччя, ліси, поля, річки, озера в тих місцях, де велися активні бойові дії, є потенційно небезпечними та щодня загрожують мешканцям міст і селищ України. Відтак дорослим та дітям потрібно знати правила мінної безпеки: вміти розпізнавати вибухонебезпечні предмети, відрізняти попереджувальні знаки, знати правила поведінки та, головне, слідувати їм.

Зробіть навчання ваших дітей і пізнавальним, і корисним для їхньої безпеки — покажіть їм онлайн-урок за участі пса Патрона та Монатіка, розробленийUNICEF Ukraineдитячим фондом ЮНІСЕФ в Україні таДСНС Україниза підтримкиМіністерства освіти і науки України.

Урок насичений цікавими завданнями, мультфільмами, відео і триває лише 15 хвилин. Дитина точно не засумує, а найголовніше — запам’ятає усі правила безпечної поведінки!

На уроці легко та зрозуміло пояснюється, як відрізняти вибухонебезпечні предмети, де вони можуть приховуватись, які знаки попереджають​ ​про них​ та як​их ​​правил безпечної поведінки потрібно​ дотримуватись, якщо ​ви ​побачили міну чи боєприпас.

Перегляньте урок з мінної безпеки для початкової школи —https://bit.ly/3EY7aQr

Кiлькiсть переглядiв: 43

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.