Тиждень знань БЖД «Журба здоров’я відбирає, а радісна думка прибавляє!»

З 30 січня по 03 лютого 2023 року з метою усвідомлення важливості здорового способу життя та гармонійного розвитку, високої працездатності, духовної рівноваги, збереження та поліпшення власного здоров’я (підвищення імунітету, уникнення різних захворювань, стабілізації стресу та тривоги тощо) в закладі був проведений Тиждень знань БЖД «Журба здоров’я відбирає, а радісна думка прибавляє!», в рамках якого для учнів філії були проведені різноманітні заходи. Учні нашої школи у онлайн фораті брали активну участь у тематичних ранкових зустрічах, інформаційних хвилинах, бесідах, челенджі, перегляді відео, мультфільмів.

В рамках Тижня знать безпеки життєдіяльності класні керівники 1-4 класів обговорювали з учнями правила здорового способу життя, проводили онлайн фіточаювання, віртуальні зустрічі , рухливі ігри, онлайн-конкурси на кращу руханку, тощо.

Учні були учасниками онлайн - уроку на тему «Зберігай своє здоров’я». Дискутували про те, як руйнує організм паління та алкоголь. Малювали малюнки та читали оповідання про те, як потрібно зберігати здоров’я подароване при народженні. Охоче ділились цікавими історіями як радість додає здоров’я та сили, а сум руйнує і саму людину і все навколо. Педагоги при роботі на відповідну тематику застосовували методи арт терапії, щоб психологічно розвантажити діток та надати позитивного настрою.


Галерея "Тиждень безпеки життєдіяльності "

Заходи, які проводили класні керівники 1- 4 класів , практичний психолог, соціальний педагог, були спрямовані для того, щоб допомогти дітям контролювати психоемоційний стан, уникнути страху, панічних приступів. Учні дізналися багато корисної інформації, яку зможуть використати у повсякденному житті, отримали допомогу у профілактиці зміцнення здоров’я та формуванні культури здоров’я через різноманітні види діяльності. . Проведення Тижня подарувало учням позитивний емоційний заряд, сприяло розвитку фізичних вмінь та вихованню бажання вести здоровий спосіб життя.

Кiлькiсть переглядiв: 38

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.