Вітаємо переможців І етапу Всеукраїнського конкурсу «За нашу свободу»

Упродовж жовтня 2022 року Центр дитячої та юнацької творчості проводив І етап Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівеької молоді «За нашу свободу». Конкурс мав на меті виховання патріотів, активних громадян правової, демократичної держави, надання моральної підтримки воїнам ООС, виховання любові до рідного краю, виявлення, розвиток і підтримка здібних, обдарованих і талановитих дітей.

Учні нашої школи взяли активну участь у даному конкурсі. Роботи школрів були представлені у розділах: образотворче мистецтво та поезія (вірші) на тему «Лист військовому», присвячені значущим подіям захисту України.

Приємно, що з кожним роком все більше школярів школи долучаються до цього конкурсу.

За рішенням журі визнано переможців конкурсу у номінації «Малюнок» (молодша вікова категорія) учнів нашої школи:

МАЛИШ Єву, ученицю Петрівської філії Петрівського ліцею (керівник КОПІЙКА Валентина);

НАЗАРЧУК Дарину, ученицю Петрівської філії Петрівського ліцею (керівник КАПУСТИНСЬКА Тамара); (

Сюжети малюнків різноманітні, яскраві та різнобарвні, і в кожному - частинка щирої дитячої душі. На малюнках зустрічається українська символіка, воїн з українським прапором, тризуб, багато квітів і сонечко - саме так у дитячій уяві має виглядати мир. Діти пишуть щирі та зворушливі слова підтримки, та висловлюють віру у перемогу. Словами тривоги, надії і безмежної любові проникнуті рядки юних поетів. Раніше, мабуть, рідко б хто із дорослих чоловіків звернув увагу на малюнок, виконаний ще не зовсім вмілою рукою дитини, чи на листівку, в якій здавалося б написані прості слова: "Ви наша надія", "Поверніться живими!", "Ми чекаємо на вас", "За нашу свободу" та інші. Але, як показує час, малюнки та вірші, які створюють діти і передають військовим, зігрівають теплом їхні душі і серця.

/Files/images/2022-2023/конкурс .jpg

Кiлькiсть переглядiв: 75

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.