Підсумки Тижня знань Правил дорожнього руху в умовах воєнного стану « Їдеш у путь – обережним будь!»

З метою недопущення нещасних випадків з учнями в умовах воєнного стану була проведена роботи з попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму, навчання дітей Правил дорожнього руху та вирішення проблем безпеки руху учнів у філії Петрівського ліцею з 19 по 23 вересня 2022 року.

Педагогом – організатором ГАРЬКАВОЮ О.О. був розроблений план-графік щодо проведення тематичного Тижня online, та підготовлений матеріал на ранкові зустрічі, вікторини, online ігри та інформаційні хвилинки і розміщений у viber групі.

Класні керівники 1- 4 класів провели урок знань із безпеки дорожнього руху. Краща розробка уроку у вчителя КОПІЙКИ В.М., ГОРНІСТОВОЇ І.А. Найкраща розробка матеріалу на інформаційну хвилинку вчителя СЕМЕНКО І.В. та МОСКАЛЕНКО А.Р..

Учні 1- их класів малювали малюнки, та клеїли аплікації на челендж у online форматі на тему « Що може бути небезпечним на дорозі?»

Учні 2 – их класів переглядали відео « Безпека дороги в умовах воєнного стану» та списували текст про «Правила поведінки дітей на вулиці»

Учні 3 – их класів писали диктант « Правила поведінки дітей на вулиці», а учні 4 – их класів писали творчі роботи на відповідну тематику.

Краща колективна робота - аплікація « Дорожні знаки» 3- А класу, та класного керівника ГРИДАСОВОЇ І.І.,та 3- Б клас з класним керівником КАПУСТИНСЬКОЮ Т.В..

Найкращі малюнки 1-В класу та класного керівника ПЕТРЕНКО В.Г., колаж з малюнків 1-Г класу та класного керівника ВОРОНЦОВОЇ Л.В..

Бібліотекарем КОРОБКОЮ Т.Б. була проведена у 1 – их класах вікторина « Чи потрібно дотримуватись правил дорожнього руху?!»

Педагогом – організатором ГАРЬКАВОЮ О.О. було підведено підсумок і розміщено інформацію на face book сторінці закладу, та на шкільному web сайті.

Кiлькiсть переглядiв: 70

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.