Харчуємося за меню Євгена Клопотенко

Відповідно до реформи шкільного харчування з 1 січня 2022 року в усіх школах країни мають запровадити нове меню для учнів, над створенням якого працювала команда експертів на чолі з відомим шеф-кухарем Євгеном Клопотенко.

Здобувачі освіти нашої школи, повернувшись із зимових канікул розпочали харчуватися за оновленим меню, що включає в себе різноманітність страв. У ньому обмежено кількість солі та цукру, жирів рослинного й тваринного походження та субпродуктів. Натомість збільшено кількість споживання м’яса, риби, свіжих овочів і фруктів.

Адже харчування відіграє серйозну роль в питанні повноцінного розвитку і зростання школярів. Воно не тільки сприяє загальному зміцненню організму дітей, але також може впливати на їхню працездатність і успішність. Достатня кількість поживних речовин і правильна культура споживання їжі не лише вберігають дитину від численних хвороб, а й роблять її бадьорішою і уважнішою.

Кiлькiсть переглядiв: 60

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.