Батьківські збори у 4-Г, 1-А, 3-Б та 4-А класах

/Files/images/pl/Знімок екрана 2021-12-29 18.18.32.png

29 грудня 2021 року класні керівники 1-А класу (Коломоєць Т.Г.), 3-Б класу (Семенко І.В.), 4-Г класу (Воронцова Л.В.) , 4-А класу (Каплун Л.А.) провели класні батьківські збори у онлайн форматі.

У ході зборів класні керівники проаналізували про досягнення здобувачів освіти за І семестр, розглянули та проаналізували "Свідоцтва досягнень", звернули увагу батьків на характеристику навчальних досягнень учнів за галузями та за рівнями. Розглянула питання щодо ролі батьків у вихованні дітей, змісту стосунків та встановлення взаєморозуміння між ними, а також надали поради щодо досягнення успіху, стати всебічно розвинутою особистістю. Зауважили про важливість у освітньому процесі дитини - бажання вчитися, уміння бути організованою, самостійною та уважною, умотивованою до подальшого навчання.

Звернули увагу батьків на причини небажання дітей навчатися та як навчити їх вчитися .Розглянули 10 Золотих правил для батьків.

Ще раз нагадали батькам про формувальне оцінювання здобувачів освіти, значення позначок у зошитах та щоденниках учнів. Розглянули критерії самооцінювання та взаємооцінювання учнів. Нагадали батькам про правила поводження під час зимових канікул та дотримання карантинних вимог.

Класний керівник 1 класу продемонструвала батькам досягнення учнів, їх успіхи та участь у різноманітних дослідженнях, проєктах та розглянули діаграми адаптації учнів до школи.

Матеріали до батьківських зборів у 1-А класі (класний керівник: Коломоєць Т.Г.)

Матеріали до батьківських зборів у 4-А класі ( класний керівник: Каплун Л.А.)

Матеріали до батьківських зборів у 4-Г класі ( класний керівник: Воронцова Л.В.)

Матеріали батьківських зборів у 3-Б класі( класний керівник: Семенко І.В.)

Кiлькiсть переглядiв: 116

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.