Повернутися до звичайного режиму

Батьківські збори у 1-Б, 2-В, 3-А класах.

"Проблеми адаптації першокласників до навчання в школі. Дезадаптація.“

28 грудня 2021 року у онлайн форматі відбулися батьківські збори у 1-Б, 2-В, 3-А класах (класні керівники: Комишан А.М., Васюта І.О., Москаленко А.Р.)

У ході батьківських зборів класні керівники детально ознайомили батьків із особливостями формувального оцінювання особистісного розвитку учнів, його техніками та прийомами, із особливостями самооцінювання та взаємооцінювання, забезпечення індивідуальної траєкторії розвитку учнів, їх мотивації до співпраці.

Опрацювали свідоцтва досягнень для учнів 1-3-х класів, розглянули характеристики наскрізних умінь за шкільними предметами .

Класні керівники наголосили батькам, що відповідно до Державного стандарту початкової освіти освітній процес у молодшій школі спрямований на формування комунікативної, читацької та інших ключових компетентностей; розвиток особистості здобувачів освіти засобами різних видів мовленнєвої діяльності; здатності спілкуватися українською мовою для духовного, культурного і національного самовираження, користуватися нею в особистому і суспільному житті, міжкультурному діалозі; збагачення емоційно-чуттєвого досвіду, розвиток мовленнєво-творчих здібностей.

Класні керівники також ознайомили батьків із проблемою булінгу. Розглянули основні форми булінгу, причини його виникнення. Разом із батьками опрацьовували шляхи виходу зі складної ситуації, відповідальної та безпечної поведінки, створення доброзичливої та відвертої атмосфери у сім*ї .

Класні керівники нагадали батькам про правила поводження дітей під час зимових канікул та дотримання карантинних вимог .

Матеріали до батьківських зборів у 1-Б класі (класний керівник: Комишан А.М.)

Матеріали до батьківських зборів у 2-В класі (класний керівник: Васюта І.О.)

Матеріали до батьківських зборів у 3-А класі ( класний керівник: Москаленко А.Р.)

Правила поведінки під час зимових канікул.

Кiлькiсть переглядiв: 122

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.