Батьківські збори у 3-Г класі

24 ГРУДНЯ 2021 РОКУ У 3- Г КЛАСІ ВІДБУЛИСЯ БАТЬКІВСЬКІ ЗБОРИ У ОНЛАЙН ФОРМАТІ ( класний керівник : Горністова І.А.) .

У ході зборів Ірина Анатоліївна проаналізувала про значні досягнення класу за І семестр, розглянула та проаналізувала "Свідоцтво досягнень", звернула увагу батьків на характеристику навчальних досягнень учнів за галузями та за рівнями. Розглянула питання щодо ролі батьків у вихованні дітей, змісту стосунків та встановлення взаєморозуміння між ними, а також дала поради, як допомогти дитині досягнути успіху, стати всебічно розвинутою особистістю. Зауважила , що важливим у освітньому процесі є сформованість у дитини бажання вчитися, уміння бути організованою, самостійною та уважною, умотивованою до подальшого навчання, бути компетентною та легко адаптуватися до умов життя, реалізувати можливості, долучитися до реалізації різних проектів, бути людяною.

Наголосила на формуванні читацької компетентності учнів. Зауважила, якщо дитина володіє навичками читання, їй легше вивчати всі інші предмети, передбачені програмою. Адже відомо, що неможливо добитися грамотного письма, якщо дитина не навчилася плавно читати і розуміти прочитане. Дитина, яка не володіє швидкісним і розуміючим читанням, переживає великі труднощі при виконанні домашніх завдань, їй не цікаво на уроках, вона не буде активним читачем бібліотеки, не відчуватиме потреби спілкування з книгою.

Ще раз нагадала батькам про значення позначок у зошитах та щоденниках учнів та звернули увагу на самооцінювання та взаємооцінювання учнів. Нагадала батькам про правила поводження під час зимових канікул та дотримання карантинних вимог.

Матеріали до батьківських зборів у 3-Г класі

БУЛІНГ

Кiлькiсть переглядiв: 99

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.