Батьківські збори у 2-А та 2-Б класах.

З метою вдосконалення організації освітнього процесу 21 грудня 2021 року у 2-А та 2-Б класах (класні керівники: Гридасова І.І., Капустинська Т.В.) відбулися батьківські збори в онлайн режимі.

У ході зборів класні керівники проаналізували досягнення класу за І семестр, розглянули та проаналізували "Свідоцтво досягнень", звернули увагу на характеристику навчальних досягнень учнів за галузями. Розглянули питання щодо ролі батьків у вихованні дітей, змісту стосунків та встановлення взаєморозуміння між ними, а також дали поради як допомогти дитині досягнути успіху, стати всебічно розвинутою особистістю.

Класні керівники наголосили, що очікують від навчання дитини в початковій школі не лише вміння грамотно писати, читати, рахувати, але і думати, робити висновки, формувати власну думку та вміти знаходити спільну мову в будь-якому колективі.

Зауважили , що важливим у освітньому процесі є сформованість у дитини бажання вчитися, уміння бути організованою, самостійною та уважною, умотивованою до подальшого навчання, бути компетентною та легко адаптуватися до умов життя, реалізувати можливості, долучитися до реалізації різних проектів, бути людяною.

Ще раз нагадали батькам про значення позначок у зошитах та щоденниках учнів та звернули увагу на самооцінювання учнів. Нагадали батькам про правила поводження під час зимових канікул та дотримання карантинних вимог.

Матеріали до батьківських зборів у 2-А класі

Кiлькiсть переглядiв: 171

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.