Повернутися до звичайного режиму

Супервізія

На виконання наказу директора департаменту освіти і науки Кіровоградської обласної державної адміністрації від 08.09.2021 р. № 227-ОД "Про проведення у 2021 році супервізії у початковій школі (або структурному підрозділі іншого закладу освіти, що забезпечує початкову освіту)".

У Концепції Нової української школи задекларовано зміни підходів до оцінювання результатів навчання. Одним із таких підходів є формувальне оцінювання, яке вважають оцінюванням для поліпшення навчання

19 листопада 2021 року у нашій школі здійснена супервізія Гульнарою Лубенець, заступником директора з виховної роботи Цукрозаводської школи з питань:

  • оцінювання результатів навчання учнів 1-4 класів: інструменти і методика використання;
  • особливості формувального оцінювання ;
  • ведення шкільної документації тощо.

Гульнара Ісмаілівна, у ході заняття, розкрила основні підходи щодо формувального оцінювання у початковій школі, техніки і прийоми формувального оцінювання, познайомила із основними видами оцінювальної навчально-пізнавальної діяльності, формами самооцінювання та взаємооцінювання, допомагала педагогічним працівникам школи долати професійні труднощі у впровадженні формувального оцінювання, зміцнювати позитивну самооцінку щодо впровадження завдань НУШ. Також педагогічні працівники школи детально опрацювали наказ МОН України від 13.07.2021 р. №813 «Про затвердження методичних рекомендацій щодо оцінювання результатів навчання учнів 1—4 класів закладів загальної середньої освіти»

Кiлькiсть переглядiв: 52

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.