Харчування Денне менюТижневе менюПримірне чотиритижневе весняне менюПримірне чотиритижневе зимове меню Перспективне чотиритижневе осіннє меню Батьківський контрольЗдорове харчування - запорука здоров'я Накази Наказ № 355 від 31.10.2024 “Про організацію гарячого харчування учнів 1-4 класів Петрівської філії Петрівського ліцею у 2024/2025 навчальному році" Положення про бракеражну комісію Петрівської філії Петрівського ліцею Рішення виконавчого комітету Петрівської селищної ради від 31.10.2024 року №523 "Про організацію харчування дітей у закладах загальної середньої та дошкільної освіти Петрівськї селищної ради у 2024/2025 н.р." Постанова Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 №305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку». Наказ Міністерство аграрної політики та продовольства України від 01.10.2012 №590 «Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)». Кiлькiсть переглядiв: 857 Коментарi Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка. Версія для друку
Коментарi