Про реєстрацію педагогічних працівників області на навчання запрограмами підвищення кваліфікаціїу 2023 році

Про реєстрацію педагогічних працівників області на навчання за програмами підвищення кваліфікації у 2023 році

З метою задоволення у 2023 році запитів педагогічних працівників області щодо підвищення кваліфікації з 19 вересня 2022 року розпочинається реєстрація здобувачів освіти у групи навчання за програмами (обсягом від 30 до 90 годин). Просимо до початку реєстрації ознайомитися із орієнтовним графіком навчання (додається).

Реєстрацію на семінари, тренінги, майстер-класи тощо буде відкрито у листопаді 2022 року.

Зарахування здобувачів освіти на навчання здійснюватиметься на підставі договорів про надання освітніх послугз підвищення кваліфікації між закладами освіти/фізичними (юридичними) особами та КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського».

Договір укладається на підставі плану підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладу освіти, що містить: список педагогічних працівників, які у 2023 році планують пройти підвищення кваліфікації на базі інституту; теми, форми, вид, обсяги підвищення кваліфікації (у годинах); строки; вартість підвищення кваліфікації (у разі встановлення) або примітку про безоплатний характер надання такої освітньої послуги чи про самостійне фінансування підвищення кваліфікації педагогічним працівником. Забезпечує укладення договорів керівник закладу освіти (уповноважена ним особа) у період з 01 грудня 2022 року до 01 лютого 2023 року

Кiлькiсть переглядiв: 77

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.