Інформаційно-методичні матеріали «Незламне прагнення до волі» для проведення Дня знань та Першого уроку в 2022/2023 навчальному році

Інформаційно-методичні матеріали «Незламне прагнення до волі» для проведення Дня знань та Першого уроку в 2022/2023 навчальному році для ознайомлення та використання в роботі. Матеріали доступні для завантаження за покликанням :

https://sites.google.com/view/urok2022/

Орієнтовні теми для проведення Першого уроку у 2022/2023 навчальному році

  • «Ми українці: честь і слава незламним!».
  • «Незламне прагнення до волі».
  • «Наші воїни –сильні, мужні та незламні!».
  • «Форпости незламного духу: нові Міста-герої України».
  • «Наш дух незламний, а український народ – нескорений!».
  • «Моя країна – сильна, смілива та вільна Україна!».
  • «У єдності Суперсила України!».
  • «Моя Україна – незламна! Єдина!».
  • «Ми єдині в прагненні жити у вільній та незалежній державі».
  • «Під синьо-жовтими прапорами України та Євросоюзу».
  • «Поважаю європейські цінності – будую сучасну Україну!».
  • «І хто б там що кому не говорив, а згине зло і правда переможе!» (Л. Костенко).

24 лютого 2022 рокурф підступно напала на Україну. Широкомасштабне російське вторгнення в Україну – частина російсько-української війни, розв’язаної рф ще у 2014 році. Але цей напад став найбільшим випробуванням для нашої країни за весь час її незалежності. Йдеться не тільки про саме існування незалежної України, а й існування української нації. Для українців боротьба проти російської навали – це боротьба за майбутнє самого українського народу.

Окупанти сподівались захопити нашу країну за кілька днів, але за підтримки всеохоплюючого волонтерського руху, Збройні Сили України перетворилися на одну з найбільш боєздатних та дієвих армій, а український народ не припиняє дивувати світову спільноту своєю злагодженістю та звитягою.

Українці – сильна нація. Духовність, Віра, дух Свободи та гостре відчуття потреби боротьби за Справедливість – ось вони – фундаментальні складові нездоланності Українського духу. Українські захисники зупинили просування окупантів, звільнили низку населених пунктів та цілі області. Плани окупантів знищено вщент, бо Збройні Сили України – це міцна броня, яка захищає нашу рідну землю. А український народ демонструєвсьому світусвою силу та незламне прагнення до волі. Кожен з нас наближає нашу спільну Перемогу – готує обіди, шукає амуніцію, допомагає, тим хто постраждав від війни, чинить інформаційний спротив.

Незважаючи на усі жахіття війни, свій внесок у майбутнє держави роблять діти. Це справжні патріоти, які мріють жити в мирній Україні. Надзвичайною гордістю сповнюються наші серця, коли дізнаємося про мужність і відвагу юних громадян нашої держави. Вони демонструють безпрецедентні приклади героїзму та відданості своїй державі.

Війна назавжди змінила наше життя. Щодня підступний ворог руйнує об’єкти інфраструктури, гинуть люди. Але сильний дух української нації, хоробрість та патріотизм наших співвітчизників допоможуть здолати всі негаразди. Зараз уся Україна працює на Перемогу, для досягнення якої потрібні також і знання. Слід пам’ятати, що освітній процес має тривати, бо навчання – це успішне майбутнє нашої держави, а знання – це шлях до успіху і зброя для Перемоги.

Перші зустрічі та Перші уроки з дітьми у новому навчальному році за змістом та формами його організації мають сприяти розвитку патріотичних почуттів, розкривати трагічні сторінки жахливої війни, силу духу, стійкість та незламність українських військових та українського народу, які боронять незалежність нашої держави та наближають омріяну Перемогу над ворогом.

Для ефективної організації Першого уроку пропонуємо скористатися підготовленими матеріалами проєкту «Незламне прагнення до волі».

Кiлькiсть переглядiв: 95

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.