Повернутися до звичайного режиму

Увага! Всеукраїнська конференція "РІВНІ СЕРЕД РІВНИХ: ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ ДО НАВЧАННЯ ДІТЕЙ З ОСОБЛИВИМИ ОСВІТНІМИ ПОТРЕБАМИ"

З метою покращення підготовки педагогічних працівників закладів освіти, післядипломної педагогічної освіти та фахівців інклюзивно-ресурсних центрів для роботи з дітьми із особливими освітніми потребами та у зв’язку з прийняттям постанови Кабінету Міністрів України від 12 липня 2017 р. № 545 «Про затвердження Положення про інклюзивно-ресурсний центр» (зі змінами) Міністерство освіти і науки України спільно з Інститутом спеціальної педагогіки і психології ім. Миколи Ярмаченка НАПН України проводить Всеукраїнську науково-практичну конференцію: «Рівні серед рівних: інноваційні підходи до навчання дітей з особливими освітніми потребами».

Конференція відбудеться 17 грудня 2021 року з 12.00 до 17.00 год. в дистанційному форматі та буде присвячена застосуванню оновленої нормативно-правової бази по організації інклюзивного навчання дітей з особливими освітніми проблемами, обговоренню нових типологій освітніх труднощів та рівнів підтримки дітей з особливими освітніми проблемами, будуть надані відповіді на запитання учасників тощо.

Учасники конференції отримають відеозапис конференції, матеріали спікерів конференції, додаткові методичні матеріали та сертифікати учасників конференції.

Для участі в конференції необхідно зареєструватися до 18:00 год. 16.12.2021 р. за посиланням www.inclusivness.education/conf або просканувати QR-код. За цим посиланням також будуть доступні матеріали конференції. З усіх технічних питань прохання звертатися до організаційного комітету за телефоном 0 800 353 816. Просимо Вас проінформувати педагогічних працівників закладів дошкільної, загальної середньої освіти, післядипломної педагогічної освіти та фахівців інклюзивно-ресурсних центрів про можливість взяти участь у конференції.

Кiлькiсть переглядiв: 891

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.